2011.02.07. 09:30
Kapros-juhtúrós töltött mini paradicsomok
A hétvégi ebéd kapros-juhtúrós rántott csirkemell volt, és a töltelék mennyiségét a bekeverésnél sikerült egy kicsit eltúloznom - maradt hát egy kis doboznyi belőle. De jó helye lett ennek is: koktélparadicsomokat töltöttem meg vele.
Szükségünk lesz:
4 koktélparadicsomra
kb. 10 dkg juhtúróra
kevés kaporra
sóra, borsra, zúzott fokhagymára
egy tk tejfölre
A túrót áttöröm, a kaprot pedig nagyon apróra vágom. A hozzávalókat a túróhoz teszem (a sózásra azért figyeljünk, mert a túró is sós egy picit), majd azt krémesre keverem.
A paradicsomok közepét kikaparom, és mind annyi tölteléket kap, amennyi belefér, illetve ahogy szeretjük.
Finom falatok egy könnyű vacsorához, pirítóshoz, felvágottakhoz is remekül illik.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.