2010.09.03. 10:00
Borsos-mustáros tarja
Ha 4 személyre szeretnénk ebédet készíteni, vegyünk:
A felszeletelt tarjákat érdemes már előző nap bepácolni, hiszen a borsos-mustáros szósz így még jobban átjárja a húst. Ha mégsem gondoltunk erre, semmi gond: a szeleteket besózzuk, majd ízlés szerint borsozzuk. Mustárból a hagyományosat használtam, de egy kis csípős dijoni biztosan nem árthat neki! Minden szeletet alaposan bekenünk a mustárral, majd egymás mellé egy tepsibe helyezzük őket. Pici olajat és vizet töltsünk a hús alá, és most jön a trükk: ha azt szeretnénk, hogy finoman omlós legyen a tarja, tegyünk a vízbe egy kevés sütőport is, ez jót tesz neki!
Szólj hozzá!
Címkék: mustáros tarja borsos mustáros
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.